Група за личен раст и развој – секоја среда од 19ч онлајн преку Zoom

  • by

Event Details

  • Date:
  • Categories:

Сите кои се заинтересирани да работат на својот личен раст и развој можат да се приклучат во групата за личен раст и развој која посетува сесии секоја среда од 19ч онлајн преку Zoom.

Вашите пријави со име, презиме и тел.број испратете ги на мејл: snezana.bilko@gmail.com

Сподели искуство