Гордана Н.

  • by

 

За време на мотивациското предавање од Снежана Билко не го почувствував времето, беше многу интересно и необично искуство. Се стекнав со многу нови знаења и информации во еден прекрасен, опуштен и срдечен амбиент. Благодарна сум што бев дел од едно од нејзините мотивациски предавања.

Гордана Н.