Катерина Д.

  • by

 

Сакам да искажам една огромна благодарност на Снежана Билко и нејзината обука за мотивациски говорници и лични тренери ,,Трансформирај се и спознај се себеси,, која ми помогна премногу да си го остварам својот сон. Добив огромен бенефит од оваа обука со тоа што се ослободив од стравот и научив како на сите животни предизвици да гледам од една друга перцепција, од перцепција на благослов. Топло ја препорачувам оваа обука на сите, дојдете на оваа обука заедно со Снежана Билко да се трансформирате во вашата најдобра верзија од себеси.

Катерина Д.