Сања Ј.

  • by

 

Редовно ги следам сите настани од Снежана Билко, ги прочитав и нејзините две книги и срдечно ги препорачав на моите најблиски пријатели. Книгите од Снежана Билко ми помогнаа многу во моето себеспознавање и во мојата промена кон подобро во мојот живот. Ги следам и нејзините мотивациски видеа на нејзиниот Youtube канал и можам со радост да кажам дека гледајќи ги и видеата направи големи позитивни промени кај мене.

Сања Ј.