Виолета С.

  • by

 

На мотивациското предавање од Снежана Билко се чувствував многу пријатно и убаво, многу позитивна енергија на едно место, во текот на целото предавање имаше топла и опуштена атмосфера а ми се допаѓаше многу и поради тоа што беше спонтано интерактивно предавање. Ова предавање ме поттикна да гледам на нештата кои ми се случуваат во мојот живот на еден сосема поразличен начин. 

Виолета С.