Владимир Ј.

  • by

 

Имам 45 години и до сега никогаш не сум посетувал сесии или обуки наменети за личниот раст и развој. Посетувајќи ги овие индивидуални сесии по програмата на Снежана Билко научив многу нешта за себе и животот. Бев многу немирен дух, имав проблем со трпението и бев доста нервозен. Работата на себе во континуитет ми донесе големи промени кај себе, станав многу посмирен, научив како да бидам потрпелив во моите секојдневни активности. Овие сесии ми делуваа премногу позитивно и со задоволство повторно би се вклучил во оваа програма затоа што сфатив колку помага работата на себе.

Владимир Ј.