,, Нека вашата насмевка го промени cветот, но, не дозволувајте светот да ја промени вашата насмевка ,,
koja e снежана билко?

За Снежана Билко

Снежана Билко е мотивациски говорник, автор, тренер за личен раст и развој  која организира и одржува мотивациско инспиративни семинари, предавања и работилници за личен раст и развој низ Македонија.

Приклучи се на обуката за мотивациски говорници ,,Трансформирај се и спознај се себеси,, и стани дел од успехот на другите!

За време на обуките ќе станете

Мотивиран

Би сакале ли да помагате на останатите луѓе да се спознаат себеси и да им помогнете како би ја пронашле својата сопствена мисија?

Инспириран

Дали имате потенцијал и талент во вас кој чека на вас да биде искористен?

Пример за другите

Можете ли со вашето лично животно искуство да допринесете да ги мотивирате и инспирирате останатите луѓе на кои им е потребна мотивација?

Добар говорник

Се сметате ли себеси за добар говорник, говорник кој нема страв и трема пред публиката да ги изнесе своите лични сознанија и своите животни искуства?

Импресии

Што сакаат да споделат досегашните учесници

Мои книги

За нарачка на моите книги испратете маил на contact@snezanabilko.mk
Следете ме на социјалните медиуми

Snezana Bilko

Биди секогаш информиран

Приклучи се и биди секогаш во тек со следните обуки и новости

Настани и новости

Галерија

Зошто да се работи на себе?

Работата на својот личен раст и развој е највредната инвестиција која ќе ја направите во вашиот живот!
Бидете и вие дел од обуките и стекнете се со одлично искуство, дополнително знаење и бидете помотивирани

За повеќе информации исконтактирајте ме: