snezana

Јас сум чиста и безусловна љубов

  • by

Она што е љубов е сосема спротивно од она што НЕ е љубов. За да дознаете што е љубовта, најпрвин мора да спознаете и почувствувате што НЕ е љубовта. Сите знаеме дека љубовта постои, но дали сме ја виделе, дали… Read More »Јас сум чиста и безусловна љубов

Љубомората како чувство од најниска вибрација

  • by

Сигурна сум дека секоја човекова душа во еден момент од нејзиниот живот го почувствувала чувството на љубомора на другите. Љубомората е сосема природно, човечко чувство и како такво е составен дел од нашето патување наречено живот. Да се биде љубоморен… Read More »Љубомората како чувство од најниска вибрација